Anotace: ..hádka ..naštěstí jen krátká.Tedy ta básnička.Hádka byla dlouhá ...
Ježišmarjá,srdéčko bolí,dušička pobrekuje...věřím,že všechno se dá v míru a harmonii vyřešit.Držím pestičky a přeji ti zdárné šťastné konce:-)
16.12.2009 14:32:00 | susana načeva
hádky jsou většinou kvůli zbytečnostem, je-li to důležité, tak se hledá řešení ...
10.12.2009 09:09:00 | nejsembásník