Anotace: před koncem roku...
Dlouho již tak bilancuju-
hlavně večer před usnutím
vše si dobře naplánuju
a ráno? Jak obvykle zas
ve starých kolejích jedu.
11.12.2009 20:54:00 | s.e.n
Znám podobné pocity, ale mávni rukou a pošli je pryč! Je na mě ještě dost času... Nádherně vyjádřené pocity!
10.12.2009 12:11:00 | labuť
Budoucnost sudičky věštily,
kamsi do hradu ji zazdily,
ještě že tak činily,
v cvokhauzu bychom skončili
ST
10.12.2009 11:38:00 | Kars
Za mlhou hustou tak
že by se dala krájet?
Tak daleko vidíš?
Tak to potkáš Rákosníčka.
:)
10.12.2009 10:00:00 | Sleepwalker