Anotace: ..udělat závěr je snadné..mrsknout jím ještě snadnější.. dost věcí zdá se ostrých..řez slovy bývá ostřejší..
Někdy dochází k nedorozuměním v rozdílném chápání významů slov a pomůže rozhovor s vyjasněním v klidném ovzduší.
Báseň se ti povedla a mnohý by se v ní poznal.
30.11.2005 19:57:00 | Jackyl
Vídím, že záchranná letka hbitě vyrazila,
pád vichřice bezpečně zastavila.
Vše nemusí být takové, jak se někdy zdá.
Však nenechá tě upadnout sestřička tvá.
A bráška taky ne.
30.11.2005 13:07:00 | Mourek
Ta básenka má v sobě skvosty ukryté...
vždyť to, čím člověk hází, měl by potěžkat,
mnohdy jenom tak, jak chce, vidí tě...
a ránu zasadí... která už nejde zpátky brát...
Skvěle jsi to napsala!!!
30.11.2005 12:42:00 | Cecilka
To je krásně procítěné, ale působíš na mě nějak sklesle, doufám, že je vše v pořádku:-)
30.11.2005 10:26:00 | Kubino 2
Jujda, copak je to tady???
Koště startuju, rychlost nabírám,
zrak mlhavý a dokonce i pády???
Pospíchám, pospíchám a pospíchám!!!
Drž se, sourozenkyně má povětrná,
už jsem pro tebe povoz přistavila!!! :o)
30.11.2005 10:03:00 | Cecilka