Nesmíš se bát, ale našlapuj po špičkách. Piškotky si stejně neušpiníš od krve, maximálně od hlíny.
15.12.2009 00:35:00 | Fenceless
já hledám jen další krok :) nějaký krůčky už jsem za těch nemnoho let života totiž udělala. Hrozně mě ta cesta baví! (I když na ní duše občas zabolí, když stoupne vedle)... A co hledáš Ty, Petře ve skupenství fénixím? :)
15.12.2009 00:16:00 | Patěnka
Místo obrysů skutečnosti,
našel všední zbytečnosti.
-
-
Pro lidi bez ceny,
dny jsou sečteny.
To ten základ společnosti,
život topí v zbytečnosti.
-
-
A já jim za to děkuji,
každý má žít život co si zvolí...
-
-
Everybody is looking for something(sweet dreems) - a co hledáš ty Kristýno? K:Já nic nehledám...
12.12.2009 13:23:00 | Fenceless
růže ve vlasech nosím jen v létě, dokud kvetou. Teď nastala ta slunci odvrácená strana roku a růže uvadly, tak asi nejsem ta Magda s růží ve vlasech :)
11.12.2009 10:42:00 | Patěnka