Důchodcovská I.
Anotace: O všech a pro všechny, co už si připadají staře :D
Svést už Tě nesvedu
Sklenici od medu
Tisíckrát marně umývám
A stejně je pořád sladká.
Jenom ta sladká slova
Nám v ústech trochu zhořkla…
Chvilička krátká
Židlička krátká
Obojí zase a znova
Dokáže obrátit život
Vzhůru nohama…
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Antonín Sander
Komentáře (1)
Komentujících (1)