jednou oba umřem,
snad dřív alespoň chvíli
tady spolu budem
01.11.2008 22:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba
..a když tohle vše pochopíš..
..tak pravdě té jsi mnohem blíž..
..kéž pak slzy své osušíš..
..neb bránu žití rázem zříš..:o))
30.11.2005 11:36:00 | šuměnka
Nu, ta zemská tíž se trošku změnit dá... ;o)
když v euforii citu duše si zalétá...
tak i s láskou se dají dělat divy...
třeba doplnit tam, kde právě chybí...
To víš, my ježibaby... ;o)
30.11.2005 10:54:00 | Cecilka