Dobrou noc
Na obloze je plno hvězd a jedna z nich si ty,měsíční paprsky pronikají k tobě a já jim zavidím,že mohou hladit tvou tvář,přála bych si,aby jeden z nich vnikl do tvého myšlení a vytvořil ti krásný sen o nás jak s polu ruku v ruce kráčíme světem.
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Sleepwalker
Komentáře (2)
Komentujících (2)