Adventní čas
Anotace: Trochu zamyšlení nad rychle ubíhajícím adventem.
Na věnci se mihotají,
plaménky dvou svíček,
přiblížil se čas napětí,
rozesmátých líček.
Štědrý den se rychle blíží
kouzlo vánoc nastává,
kapr, salát na talíři,
s napětím se vyčkává.
Stromek čeká na světýlka,
která ho hned rozzáří,
oči dětí rozjasní se,
sny se plnit podaří.
Nastává ta krásná doba,
vánočního veselí,
kupujeme dárky z lásky,
lustry ozdobí jmelí.
Úžasný je čas adventní
doma nebo v okolí,
i starosti a nemoci,
nějak méně zabolí.
Přečteno 976x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kokonut, střelkyně1, Radek.oslov.Šafárik, toulavá naděje, Zefi, Hazentla, Taufi, Bean, doktor srdcí, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)