Spím
Anotace: ..tedy,vlastně,... špim tak špim...
Cesty jsou daleké
víčka se klíží
chystám se do dálek
spánek se blíží.
Zas černý vesmír
v mysli tvé básně
tulím se k peřině
a je mi krásně.
Hladím hvězdy
na jejich zář
zklamal nás měsíc
ztratil svou tvář.
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, Nút, Netty de Touvenell, Elisha, Květka Š., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)