Anotace: Já vymyslel jsem básničku jak zavázat si tkaničku Kdo někdy obouval dítě, ví o čem mluvím.
Mám tu jednu reklamaci! Je mi třiapadesát a zkusil jsem to podle básničky. Bylo to kouzelné a zábavné, ale když jsem se chtěl zout, musel jsem vzít nůž. Kde jsem udělal chybu? :o)) ST.
23.04.2010 21:42:00 | Zasr. romantik
Je to roztomilý... Přiznávám, že naučit vázat děti tkaničky byla fuška, ale to už je 18 let... :o)
11.12.2009 15:15:00 | labuť