Bylo by říci Cit
Anotace: cit- taková křehounká nádoba, která má unést nás samé:
Sbírka:
hledání v obraze
Nechme rozeznít Cit,
nechme polapit tok myšlenek,
zažehnout plamínek světla:
neutíkejme před ním do Chaosu,
kde bouře by smetla vše živoucí kolem...
A Cit by nemohl otevřít tajemnou komnatu
co tichem nazývá se v nás;
ukrytá v naší kráse;
ach, tu tak otevřít pro vědomí!
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)