Můza
Už několik týdnů,
Tiše a potají,
Střádám si básně,
Co srdce pohladí.
Čtu si je den co den,
Stále hledám můzu,
Chci se stát básníkem,
Lituji..
Těch co čtou tuhle hrůzu..
Pro básnění asi nemám vlohy,
Buď je to jen pocit můj,
Nebo má můza rychlé nohy,
Kdyby tak poslechla, na
„počkej chvíli, stůj!“
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Giginka, Zefi, no.signal, Netty de Touvenell
Komentáře (2)
Komentujících (2)