Všichni muži z Vrchlabí,
v posteli jsou prý slabí
To říkala štětka,
která svedla dědka
Chce to chlapce z Vrchlabí
Pro mnohé byl neblahý,
tenhle výlet do Prahy
V Perlovce jsme byli,
pasáci nás zbili,
byl to výlet neblahý
Vlétla babka do hospody,
vzala to hned přes dva schody
Domu dědu hnala,
vše mu vyčítala,
měsíc nesmí do hospody
Mno, zhní to lákavě a jednoduše. Bohužel pro nedostatek času, prozatím něměla jsem možnot péct, a také mne ještě čekají nákupy vánočních dárku, na všecko se mocka těším... bude to velký, drahý, já vím... ale co bych pro blízké neudělala.
13.12.2009 09:02:00 | NikitaNikaT.
Tvoje inspirace slábne a dáváš přednost kvantitě před kvalitou.
Krása tvých básní jde úměrně dolů a doufám, že to zachrání první tisícovka.
12.12.2009 16:32:00 | Corsica
A dnes,12.12 máš tříleté výročí na Literu.
Gratulace a piš více...
Posílám ti "modrou ousu".
12.12.2009 10:20:00 | Květka Š.