Ještě před Vánoci
Anotace: *šťastné a veselé!*
Vánoce jsou čas zázraků,
kdy má duše bude bez mraků.
Tak měla bych přidat do kroku,
a polibek pod jmelím mu dát.
Cítím příjemnou vůni cukroví,
a přemýšlím, zdali mě osloví.
To mi nejspíš nikdo nepoví,
proto budu přemýšlet dál.
Vykrojit ještě pár koleček,
ozdobit vánoční stromeček,
na dveře pověsit věneček,
už jen to mi zbývá.
K práci si zazpívám koledu.
Venku určitě uklouznu po ledu!
Zkusím vykouzlit vánoční pohodu,
a své štěstí rozdám dál.
Komentáře (0)