Dobře podané... někdy to "Jsi..." nemůže vyjádřit, tak jak bychom chtěli... neb pocitů a myšlenek je toliko...
21.03.2011 21:27:00 | NikitaNikaT.
Psss-řeknu ti šibálku maličkaté tajemství...ale jazyk za zuby,je to silně utajený.Zoubková víla existuje:-)
11.12.2009 23:50:00 | susana načeva