Lucía
Anotace: ........................
Lucía
světlonoška ve stínech
vidím tvé úsměvy
ve snech
minulost za velkou zdí
úsměvy vracíš lidem do tváří
povídej mi o tvých snech
o světle ve tmě
které se ztrácí
v tunelech dospělosti
labyrintů spousty
jsou jich tu
které jsou ty správné
nenávist pálí jak oheň
neplač malá
tma brzy zmizí
den se vyjasní
sluneční paprsky
pohladí tě
po tvé tváři
rány se ti zahojí
budeš mít sílu
zas vstát
snad tvé světlo
nikdy nezhasne
umělkyně srdcí
co na plátna maluješ
své sny
z dob kdy lásky kvetla
na nábřežích
teď
tichých lidí
bojí se ti něco říci
holuby ti zpívají
k tvým tahům štětcem
v chaosu velkoměsta
ukrytá jsi v ráji
jedné malé zahrady
čekáš na polibek
od tvého prince.
Přečteno 321x
Tipy 25
Poslední tipující: LeeF, Kristine Clary-Aldringen, Alien.v.v.s., dream in emptiness, PPetrushka, malá slečna, lonelymaiden, její alter ego, Dota Slunská, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)