Vystřelený šíp
Anotace: ..vzpomínka na Romana..
(Vzpomínka na Romana)
Prolétl životem
jako vystřelený šíp
s jedovatým hrotem.
Loudal se ve sněhu,
stavěl z písku zámky.
Byl na nejvyšší hoře Čech.
Pospíchal, vedl ho spěch.
Prolétl životem
jako vystřelený šíp ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)