Výhra?
To zní soutěžně.
Ale co.
Je to vyjádřeno tebou a to ctím.
:)
12.12.2009 13:12:00 | Sleepwalker
..tolik je možností
je těžké si vybrat?
ne, díky, na štěstí
mám dost tvých rad
vlastmí sbírám zkušenosti
i bez tebe vím už, kámo,
s láskou jsou i mrzutosti
a hrdě říkám: mám vybráno!
===
JIří senior
12.12.2009 11:41:00 | j.c.