Před rokem
Anotace: První smutné výročí.
Sbírka:
TOBĚ
Dnes je smutný den,
odešel jsi přesně před rokem.
Skončilo těžké trápení,
na které nebylo léčení.
Teď už jsi v klidu v oblacích,
doufám, že máš na tváři smích.
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, stravla, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)