Závislost
Anotace: Další básnička o alkoholismu. O kolik věcí nás to může připravit...
Prázdné listy láteří, proč musí být jak padlý sníh,
Proč nemůžou objímat a konejšit inkoustové kaňky?
Jenže ony netuší, že pro pána je nejdůležitější líh,
Že přes jeho zasněženost dlouho nepřejely sáňky.
On zatím....
Pod tlakem okolností upíná se k večeru,
A jen co se otevřou vrátka k pohádkám.
Páchá tu krutou a bolestnou nevěru,
Krade úrodu vlastním zahrádkám.
Protože...
Duha jeho kamarádka,
Plodí s ním syrovátka.
Čepýří svou barevnost,
Usedá na její chvost...
To je ta alkoholová závislost!
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: Mareritt, Bíša, boomslang, F.i.L, J's .., Fenceless, Giginka
Komentáře (5)
Komentujících (5)