salátky
Anotace: zelené nečetla bych..
Saláty,
vy kulaté balonky,
co jsem se vás nahledala.
přeletěla, přeplavala
- sedm hor a osm řek.
Promluvala, zazpívala,
blešky tělům vybírala.
Vás jsem nenašla.
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (0)