Milenky Paříže
Milenky z města nad Seinou
v kráse od Hugo Bosse,
bylo by pro Vás odměnou
brouzdat se v ranní rose.
Odměnou za Vaše sny jež tajně sníte
v Notre-Damské katedrále,
kde, to ani samy netušíte,
zvoník, na lásku čeká stále,
Zatím, podzim vdechnul barvy listům
a na Montmartre jdete pouze v negližé,
stát modelem impresionistům,
Vy, sladké milenky Paříže.
Přečteno 348x
Tipy 21
Poslední tipující: Le ver luisant, labuť, ziriant, Lorraine, její alter ego, Okřídlená Lištička, Psavec, Kars, hašlerka, Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)