Pohřební
Anotace: byl jsem přizván známými, jako zdravotnický dozor, na pohřeb...takhle to na mě zapůsobilo..
Sbírka:
Furt v prdeli
uvnitř pochmurného sálu pohledy upřené ke svíčkám, kde hudba se teskně rozléhá a vtiskává do stovek párů očí slzy z nevyřčených slov..útěcha proslovem nezhasí žal po nesplněných přání..ticho se pře se steskem, hromada květin s nelichým počtem na věncích ulpívá a na zdech s nápisy, prosím tiše, nikdo se nedívá..
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, come-past traveller
Komentáře (0)