Discobolům se prohra nepromíjí
.
uvízl háček nad horkostí
a zamrzl tam nečekaně
visím na něm
a nevím jak z něj dolů
kapr co ho nikdo nevykostil
nezasedne k slavnostnímu stolu
nejsou dlaně
rovny stvolům
nezavoní
nerozkvetou
s neslovy se slova pletou
míjí
monotónní
ticho bují
jizvím jako od okují
karambolů
.
Přečteno 393x
Tipy 41
Poslední tipující: Demedalex, pejrak, pamp_elka, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, strawbery, Jana M., Mbonita, Špáďa, Zdeněk Farkaš, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)