Temné slunce
Anotace: Inspirace z Dragon Age
Slunce od nás
svou tvář odvrací
temné noci
dlouhé stíny
za lampami
děsí nás
konec světa
strach je v každém z nás
v zrcadlech se vidíme
jak klesáme
se závažím
na svých bedrech
jizvy tvoří mapy
našich dobrodružství
krev stéká po mém meči
již nechci
bít se za krále
odcházím
žít tichý život
v modlitbách
uprostřed chaosu
hledám odpuštění
za hříchy spáchané
v nenávisti…..
Přečteno 334x
Tipy 23
Poslední tipující: Mbonita, dream in emptiness, Bíša, susana načeva, Kubino 2, labuť, Psavec, malá slečna, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)