SOS
Anotace: ... tísňová linka Literu?
Dnešní noc
bude vosamělá
jak prázdnej vlak
na slepý koleji
Jen tak vodejít
to se dělá?
Chybí mi půlka
trolejí
Zejtra
snad zejtra
vrátíš se mi
Vlak zaplníme
ty a já
A jestli ne
tak tu na zemi
už nemám místo
Sbohem pá…
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Hazentla, malá slečna, hašlerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)