Jinak:
Do prde*** s autorskejma právama, tohle si musim dát na svůj egem nabytej egoistickej nafoukanej ego profil.
Díky moc :D
23.11.2010 20:40:00 | Corsica
Tákže:
1.Jsem Corsica a ne corsika!
2.Nejsem básník ale spíš povídkář.
3.Je ubohý někoho shazovat veřejně, nu což, u hlupáka to neplatí...
15.12.2009 22:45:00 | Corsica
Taky vás všechny zbožňuju!=D
Jsem rád, že jste si mně tak oblíbili, ale nemám rád když se o mě perou fankluby.
Jak řekl jeden velice moudrý člověk(řekl jsem to já ale to netřeba řešit...):"Jen ubožák a nebo blbec se uchýlí k nazývání ostatních ubožáky...ale největší ubožák je ten, který mu to oplatí..."
A já nejsem takovej ubožák abych ti něco oplácel, protože člověk by mšl být tvor moudrý. Někdy uvažuji o tom, jsi-li člověk anebo jen parodie na něj.
Každopádně ti jdou takové ty ryzí lidské vlastnosti jako závist, nenávist, podlost,...
Jinak budu rád za každé další přírustky do svého fanklubu, kteří budou tak upřímní jako ty, a ne takové ty hajzly co ti nadávaj za zádama.
13.12.2009 19:09:00 | Corsica
Sice nevim jestli vůl má oslí uši ale docela to sedí
po přečtení jeho profilu a rádoby básní jsem nevěřil svým očím kde ten chlapec bere tolika sebevědomí
nu což internet je médium otevřené a svobodné howg...
13.12.2009 17:23:00 | zenge
Ano, velmi milá, a dalo by se říct, že Tvůj postoj k onomu "autorovi"(jen ne, prosím, básník) sdílím.
13.12.2009 09:29:00 | Simísek