Kněžka lásky
Nalejme si čistého vína -
snad nebude mít kocovinu z té pravdy koncentrované.
Slané slzy padají do klína -
ze zrcadel kněžky nejmenované.
Nalejme si číši plnou -
ať hořkost pohltí duši čistou.
Do hlavy vtíravé myšlenky se hrnou,
už máš svoji samotu docela jistou.
Vzpomínka z loňského políbení,
ztratila se v zapomnění.
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: Doradan, eroze, WAYWARD
Komentáře (0)