Anotace: děkuji ...
ráda bych řekla že se mi to líbí...a i když lžu...často...v tomhle případě mi to není prospěšný (ale je to lepší než polovina tohodle braku, kterýmu říkaj liter)
25.12.2009 20:55:00 | DIDADA
Ked Anjeli lietaju nizko,
obloha sa roztuzi,
prsiiíí...
:-)))
!
Pozdravenko.
14.12.2009 13:58:00 | Tekla
tramtadadááááááááá
hej hola hola hej
co je to na obloze
za letíci rej?
to neni rej!
to je roba..
tak na pozdraf mi zamávej
Lady Loba! :o))
14.12.2009 08:46:00 | Bean
S Tebou se nebojím být,
ukázat světu, že jsem slabá,
když právě na chvíli nemůžu,
za nás - za oba, křídly máváš.**
No vidíš - přišla Jsi na to
a tak st ***
13.12.2009 20:06:00 | rybí prdy