Pro Michaláčka
Anotace: ochota, kamarád, fantazie, příběh, život
Příběhem, co píše sám život,
cestami, které ovládá fantazie,
kráčí můj milý kamarád...
Ochota pomáhat v něm stále žije,
a cokoli, co si usmyslím,
a v silách jeho je,
to od něj žádat smím...
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)