Na rozervaném srdci
Na rozervaném srdci
založím nový cit,
neříkejte mi přeci,
že nejde polepit.
Prošlými plakáty
z předvolebního boje,
slepíme si já i ty,
do kupy srdce svoje.
Já kousek tvého mám,
ty zase kousek mého,
uzmul jsem a už nevydám,
ač nejsem za milého.
Do smrti chodit po světě
už je nám takto souzené,
ač láska naše nekvete,
srdce je srdcem vězněné...
Přečteno 322x
Tipy 23
Poslední tipující: Poetisa, poustevník Jirka, floreciente, labuť, vojtaz, Psavec, Bíša, hašlerka, maliska, zelená víla, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)