Rozptýliti on měl její pochyby, moh jí třeba zkusit pozvat na ryby :o))
16.12.2009 15:08:00 | mírně kousavý králík
Když je s tebou někdo někde
tak je jednou nohou v pekle
Která by si to nechala
aby druhá tě líbala
anebo naopak.
13.12.2009 23:17:00 | s.e.n
Když zas další múzu líbal,
nepočítal s pomstou šibal
Řádně jsem mu nabila,
zájem o něj ztratila
****
V normálním, praktickém životě,
opravdu priority žen jsou někde jinde:
básník je většinou neposune materiálně
tam, kde chtějí (v 90 procentech!) být,
nejsem však mluvčí, nechci být, jen jsem využil možnosti komentáře...
13.12.2009 22:33:00 | rybí prdy