Anotace: ...
Pěkné, jen mne trochu děsí, jak se tady ty lvičí mršky množí. Nemusí být každá ochotná spolupracovat! Pěkné Vánoce! :o))
16.12.2009 13:07:00 | mírně kousavý králík
Lvice se v bytost krotkou změní,
cítí-li něžné zacházení,
instinkt ji káže opatrnost,
však srdce bije pro tu bytost...
14.12.2009 07:03:00 | nejsembásník
Tak krásně dravá,
ó přirodo nespoutaná,
nechá se ráda lapit,
nikdá už nepustit...
... od teho krásného,
lehoučce tajemného,
vášnivého lovce...
...jež má pro ni slabost,
jí klidně dá na dlaní své srdce...
...ať sama rozhodne, co s ním.
14.12.2009 06:27:00 | NikitaNikaT.
I lvice, ta hrdá královna,
toužící ženě tak podobná,
odloží hrdost svou
za svítání
a oddanou mu bude paní
ve chvíli, čenich k čenichu,
až šeptat bude jí o hříchu .. .o)
ST! :o))
14.12.2009 00:06:00 | jita.1965
O kontakt srdcem s úsvitem se pokusí
a její snaha planou nezůstává,
když v propletenci tlap a čenichů
je tak blízko, blízko ke hříchu.
***ST
13.12.2009 23:32:00 | rybí prdy