Rok romantika
Anotace: Už je to rok?...Miluju tě:-*
Je to rok a možná víc
potkal jsem slečnu netušíc
Netušíc strasti naší lásky
hladil jsem nežně její vlásky
Vlásky, co padají jí do čela
na čele vrásky, které by nechtěla
Nechtěla dalšího, co zkazí jí svět
a přece jen se mnou vyšla si na výlet
Je to rok a možná víc
potkala slečna chlapce netušíc
Netušíc strasti života
co na hodinách tikotá
Tikotá, jako srdce romantika
co mu láska cestou bliká
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Bíša, ta co bývala Andělem, Nomad
Komentáře (1)
Komentujících (1)