Ranní probuzení
Z láhve na kraji postele
Vyskočí džin a praví vesele
Máš u mě tři přání
Však pospíchej než zmizí delirium ranní
Na co čekáš, můžeš mít cokoli
Ať už mě v srdci nebolí
A hned druhé taky mám
Nechci už být pořád sám
A za třetí to nejdůleži……..
Ring tone, budíček,
Probouzí se opilý človíček
Z láhve na kraji postele…
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)