Žijeme on-line
Anotace: kdo nezažil...;o)
Najdi mě v tom světě
virtuální romance
Vezmu Tě s sebou
na procházku po klávesnici
dotyky slov..
zvu Tě..
prožít si svůj sen
jen..
nezapomeň na
elektronický den
občas..pouhá slova
víc živá než svět
paradoxně občas chybí
láskou nabitých pár vět
Modré nebe plné Tebe
Svede..
pohladí
Přenese..
virtuální realitu do života
napsaného rukou Tvou
Znamení všude
a dlaně..prosí..
asi..mělo se to stát
pohádkou noci..
Přečteno 407x
Tipy 27
Poslední tipující: Judita, CULIKATÁ, Fighting Dreamer, Nussichoco, Isquieasuus, JR, PPetrushka, Bíša, Kubino 2, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)