Chtěla bych
být vodou
ve váze tvé...
Kamenem
bez očí
bez duše
když růže uhyne
A možná raději
zahradníkem
být bych chtěla
abych směla ..
zakázat všem
v širý svět
růže do váz řezat...
dovoleno by jen bylo
lehce,něžně přivonět..
14.12.2009 21:47:00 | Nút
Až zjistí malá bílá růže,
že jí druhá objímat může,
už nikdy nebude chtít sama bít
a k druhé růži půjde se přitulit. :)
14.12.2009 14:25:00 | kleopatra.sedma
Ve váze jsou dvě malé bílé růže
a jedna druhou objímat může...
když jedna druhou trnem trochu píchne
ani kapka krve nevystříkne...
14.12.2009 13:18:00 | Květka Š.