Smrtí prý všechno nekončí, dá se vztít do slova a do písmene... a proto ne nadarmo se řéká, že žít je opravdu umění a každý je strůjcem svého štěstí, protože všecko, co děláme, bo řékáme... děláme jen mi sami a takový je a bude náš život, svět... podle nás.
21.01.2010 12:26:00 | NikitaNikaT.