Fialová rajčata
Anotace: jeden den bláznovství
Už i ta fialová rajčata prší z oblak
Čekání na věčně zpožděný vlak
Do ráje. Průvodčí stále hlásí error
Začíná to tu být už docela teror
Modrý králík skáče na balkónovém zábradlí
Třeba se u nás časem v koberci zabydlí
Já skutečně nejsem žádný feťák
Stačí najít jen takový malý leták
Prý LSD, takovej kec, jé, můj nehet se na mě směje
A venku fialovo-shnilý déšť prší, jako z konve se leje
Už odcházím… za růžovým nosorožcem v dáli
No nic… už se vzdálím…
Přečteno 568x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, ilona, Zefi, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)