Stvůry srdce
Anotace: metafora - úsměv odežene všechny ,,stvůry srdce"
Seděla holčička,
s velkýma očkama.
Na mostě velkém,
odrážělo nebe celé.
Jednou bylo černé,
jednou zase blankytné.
Houpala nožkama,
ta malá holčička.
Vítr si pohrával,
s vlasy mával.
Ze zadu na ni,
hleděli draci.
Hnusní, šedí,
oplzlí... s krvavými čelistmi.
Najednou zimomřivka nemalá,
těkala očkama,
ta malá dívenka.
Otočila se,
spatřila je.
Ty její noční můry,
světové stvůry.
Však zasmála se....
a byly fuč.
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: F.i.L, susana načeva, Alien.v.v.s.
Komentáře (1)
Komentujících (1)