Anotace: ..o vánočním shonu. Snad i trochu veselá, ale zároveň příklad, jak by to nemělo vypadat:o)
Paráda! Ještě že nás to běsnění nepronásleduje o velikonocích... St! :-)
30.03.2010 19:59:00 | TetaKazi
carodejka: bohužel se mi zdá, že Vánoce jsou vážně už spíš shon než pohoda (která na mě dýchla z Tvé nedávné Vánoční vzpomínky:) )
17.12.2009 00:45:00 | Taufi
taky si to říkám
proč to dělám každý rok?
Chtějí atmosféru řešit.
Připadám si jako cvok
Nakonec se začnu těšit...
14.12.2009 20:19:00 | Kapka