Anotace: hospodská
Tak tohle mě zvedlo přímo ze židle :-) mazec, pošli jim to tam, ať věděj, jaký jsou to hovada :-D perfekt!!!
21.09.2011 09:44:00 | nikoolkaaa
Mluvím podobně, myslím si to samé, neodvažuju se moc takový slova psát. Proto máš můj obdiv. Takže ST za statečnost. Jinak ale to mohlo být lepší.
28.12.2009 01:13:00 | René Vulkán