Tombola
Tombola
Donesli mi v hrnku kafe,
A na talířku kremrole,
Nebylo to až tak snadné,
Vyhrál jsem je v tombole.
Šance jedna ku pěti,
Lístky měli i děti.
Ty však prdlajs vyhrály,
Pak dělaly naschvály.
Pajulka & Lukšík
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, susana načeva, Bíša, Elisha
Komentáře (0)