Půlnoční menuet...
Anotace: ...jen pár nalezených slov..
Modrý hyacint
černý déšť
a bílá stuha ve vlasech.
Ztrhaná satira za kloboukem
polepená blátem lží a hnusu,
když kabát zašustil...
a zvuk dýky
trhající saténovou košili.
To omšelé stáří
s klokotavým rytmem
a verši beze slov.
Jen trapné ticho,
výkřik nahoty a studu
a líčka červená
a bílá stuha ve vlasech...
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Dilla, Bíša
Komentáře (0)