Ať srazí se mraky a zaprší štěstí
až v náručí tě bude mít
koho máš ráda ve svých představách
spojeni láskou budete žít
a procházet se v krásných zahradách.
21.12.2009 08:55:00 | s.e.n
ztrácím se a znovu nalézám
roztočím kola osudu svého
vypustím vichřici štěstí
zavřu Tvé oči polibkem
na chvilí..jen
protančit v dešti den..
****st****fajn**
14.12.2009 23:26:00 | rybí prdy
V ten den budeš vykoupena a spasena, poslední cigareta vykouřena a nad tváří Tou vysvitne svatozář, kéž nikdy nezhasne
ST
14.12.2009 21:18:00 | Kars
STepuji v dešti
lásku vyťukávám
staccatem doteků
do tvé duše
v bouři polibků
tě očekávám
zde je mé srdce
a nezní hluše.
14.12.2009 20:56:00 | hašlerka