/Na tvých prstech závaží/
Pokud tě nenosí a ty jsi struna
tak kladeš maximálně odpor.
A pokud jsi basové E
tak to vyžaduje silné prsty.
To je pravda.
:)
13.01.2010 20:33:00 | Sleepwalker
Jsem strunou
a ty mým krásným
kytaristou,
/jež prsty něžně
naráží../
jsem nedostupnou,
nejistou a neúplnou,
/ na tvých tónech závaží../
Jsem akordem ve zpěvníku,
nevinná tečka nad písmenem,
tichý postrach milovníků..
LÁSKA to jest mým jménem...
***Právě jsem se ohnul až k zemi - bravo/***st
14.12.2009 23:24:00 | rybí prdy
Teda od tebe jsem dlouho nic nečetla...ale tohle je opravdu nádherné..na tebe trošinku nezvyk =) ale moc pěkný nezvyk..=)
14.12.2009 22:38:00 | Giginka
Tenhle akord se mi dobře poslouchá :-)
14.12.2009 22:00:00 | Chancer
Možná jsi inpirací,
velikým závažím.
Lidi se zpátky vrací,
potom do zdí naráží.
Vymílání našich mozků,
to je její krédo.
Pár hebkých bozků,
něco jiného by to chtělo...
14.12.2009 21:00:00 | jehlaspichlas