Květy od heřmánku
Anotace: bude mrazivá noc
země schovaná
v hlubokém spánku
na nebi pokresleném
květy od heřmánku
utopená v čaji
čeká na probuzení
násilní vojevůdci
vyplejí i země,
nad kterýma
se objevilo
to krásný nebe
s květy od heřmánku,
padající první
sněhovou vločkou,
ale s očima zavřenýma
bezmyšlenkovitě
otupěli
víru zničili
všechno se neřídí
jenom podle plánu,
vojáci nechtěli
zabíjet
jen tak
pro vládu,
noci nebyly
neviděný
a netopýři neviseli
hlavou
dolů
ale pak se celej svět zbláznil
a já s ním
//i'm not like dumb//
//maybe just happy//
--zkuste jít nespat a procítit tuhle noc--
bude zima!
Přečteno 278x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, black-ladybird, Vlk v rouše, její alter ego, Kapka, Zefi, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)