čo s tým, ale máme cestu, hoci had sa potešil, prehral už a prehrá
dobré sú Tvoje slová
-st
15.12.2009 20:31:00 | Juraj Hrom
...skvěle vystiženo ...a komentář Mbonity tomu dodal ...oba za ST ...
15.12.2009 14:37:00 | kuskus pruhovaná
ty říkáš těla
já čtu v tom duše
co hluše žijí
jen skrze pudy
bludy bytí sytí
hladovost chtění
otevření se navzájem
rájem není pak zem
ale dveře v jedné cele
z papírové ocele
říkáš manželé?....
ST
15.12.2009 13:16:00 | Mbonita