Anotace: Můj pokus o (pře)volný verš.. NEvím, jestli se to vůbec dá ještě nazývat básní, spíš ne, ale vy pochopíte, co jsem tím chtěla říct..
jses hodne dobra basnirka! mas tam talent a krasny napady. To se ceni, tady na Literu uz je hafo "stejno"..
08.06.2007 17:41:00 | sejko_no_pi
chňápu... íá mívám tydlety návaly... nu což..volně, dobrovolně.. vot takaja žízň...
09.12.2005 20:34:00 | Bean
Má to něco do sebe, jen bych nezačínala pokaždé "A".Vím, žes chtěla vyjádřit děj, ale dalo by se to napsat i bez spojek. Jinak tvrdá realita.
30.11.2005 20:33:00 | Zdeňka