Škoda jen
Škoda jen...
Že nedíváš se
na svět jako kdysi.
Škoda jen...
Že nevybíráš
schránku na dopisy.
Škoda jen...
Že nesměješ se
jak smála jsi se s námi.
Škoda jen...
Že neusínáš
v noci pod hvězdami.
Škoda jen...
Že nevracíš se
ke svým blízkým znova...
Jsi jiná
cizí
nová
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, ilona, kikiis, marpesakova, Němá, dream in emptiness, hašlerka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)